06-52393215 info@nieboeradvies.nl
Is uw interesse gewekt en wilt u contact met mij opnemen?

Hieronder mijn contactgegevens. Ik bel u terug!

Jan Nieboer, Drentse Poort 18, 9521 JA te Nieuw Buinen

Mob: 06-52393215

info(apestaartje)nieboeradvies.nl

Disclaimer
Deze website zal naar vermogen zo actueel mogelijk worden gehouden. Informatie kan echter na verloop van tijd verouderd of niet meer geheel juist zijn en/of niet tijdig vervangen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van informatie van deze website.

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld, maar garandeert niet zonder meer de correctheid van de informatie. Wanneer op deze site fouten of onvolledigheden worden gegeconstateerd, wordt overgaan tot correctie of aanvulling. Teksten, lay-out, afbeeldingen, artikelen en overige items op deze site vallen onder het auteursrecht van deze website. Kopiëren en/of aanpassen ervan is niet toegestaan. Mocht u toch gebruik willen maken van materiaal van deze website, kan dat enkel en alleen na het verkrijgen van schriftelijke toestemming door genoemde partijen. Uiteraard mag u informatie van deze website downloaden en/of afdrukken voor persoonlijk gebruik.

Wanneer u contact zoekt via deze site, door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen of een email te sturen, wordt u gevraagd wat gegevens in te vullen. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven (met uitzondering van een verplichting vanuit een overheidsinstantie). Uw informatie en persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt in verband met onze eigen service aan u als bezoeker.

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van anderen. Wij hebben geen zeggenschap, noch enige controlemogelijkheid ten aanzien van de inhoud van deze websites. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites van derden, waarnaar een link is gemaakt.

Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website en of de inhoud van de informatie op deze website. Wij zijn niet ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

contactformulier

8 + 4 =

Return to Top ▲Return to Top ▲